Even voorstellen:


Ik ben Jessica Koole-Willemsegehuwd en moeder van 2 zonen geboren in 1997 en 2000.

Wij wonen in het mooie dorp Ulvenhout in de rustig wijk Kraaijenberg grenzend aan het Ulvenhoutse bos 

Als gastouder ben ik aangesloten bij Gastouderbureau ViaViela


In onze ruime woning, welke voldoet aan alle veiligheidsnormen, bied ik dagopvang voor baby's en peuters.
 

Achter onze woning bevindt zich een mooie, kindvriendelijke achtertuin met gezellige overkapping. In de tuin is een veilig ingegraven trampoline en een wipwap. In het zomerseizoen hebben we ook nog een watertafel en een waterbaan. Er is voldoende buitenspeelgoed zoals loopfietsjes, poppenwagens, zand-en waterspeelgoed.
Rondom de speeltoestellen liggen rubber veiligheidsmatten.

Daarnaast gaan we bijna dagelijks samen op pad en wandelen we met de bolderkar naar het bos, de speeltuin of naar de kinderboerderij.


Mijn visie:

Als gastouder ben je niet zomaar een "oppas". Naast zekerheid en veiligheid in een rustige omgeving, waarin kinderen zichzelf kunnen en durven zijn, vind ik het belangrijk dat ik de kinderen individuele positieve aandacht kan geven. Dit is goed voor de persoonlijke ontwikkeling en zelfontplooiing. Ieder kind is uniek en moet kunnen ontwikkelen in zijn/haar eigen tempo en er wordt rekening gehouden met zijn/haar eigen aard en karakter. Het kind mag zelf kiezen wat het wil doen. Door waardering en stimulering bouwen wij aan een positief zelfbeeld

Samen ontdekken we ons wereldje spelenderwijs. Daarbij speel ik in op de wensen van het kind en de ouders.


Ervaring:

Tot 2000 ben ik 22 jaar werkzaam geweest bij een Ziektekostenverzekeraar en heb daar op verschillende afdelingen gewerkt. Ik heb altijd al veel affiniteit met kinderen gehad en ik vind het nog steeds geweldig leuk om allerlei activiteiten met hen te doen en op deze manier deel uit te maken van hun ontwikkeling. Een kind zien opgroeien is nu éénmaal het mooiste wat er is.

Toen ik zelf moeder werd, heb ik dan ook het roer drastisch omgegooid en ben ik mijn hart gaan volgen. Naast mijn baan ben ik eerst stage gaan lopen bij een kinderdagverblijf in Breda. Ik heb de vereiste diploma's behaald en een portfolio geschreven. Later heb ik nog een paar maanden gewerkt bij een kinderdagverblijf om ervaring op te doen in verschillende groepen.
Eind 2001 heb ik het besluit genomen om als zelfstandig ondernemer in de branche kinderopvang verder te gaan.

Van dit besluit heb ik nooit spijt gehad. Intussen ben ik nu zo'n 21 jaar enthousiast werkzaam als gastouder en ik geniet er elke dag weer van om samen met de Kids plannen te maken voor weer een fantastische dag. Elke dag beleven we weer leuke, nieuwe, unieke, leerzame en prachtige dingen met z'n allen.

Deskundigheidseisen:

Als gastouder ben ik in het bezit van een VOG (Verklaring omtrent Gedrag), een diploma MBO2 Helpende Zorg en Welzijn, een EHBO praktijkcertificaat van het Nederlandse Rode Kruis "Eerste Hulp aan Baby's en Kinderen" voor Gastouders". Daarnaast heb ik ook diverse certificaten op pedagogisch en kwaliteitsgebied.
 
Jaarlijkse bijscholing en kennis van de nieuwste kinderopvang en kwaliteitseisen staan bij mij hoog in het vaandel. 

E-mailen
Bellen
Map
Info