Gastenboek Jessica's Kids

Ervaringen ouders:

Recensies

Tamara Schuitvlot
17-09-15 12:53:15
Lieve Jessica,

Vanaf de leeftijd van 4 maandjes heb jij 3 dagen per week op onze tweeling gepast en wat hebben ze het nog steeds naar hun zin! Ze zijn echt gek op je en hebben nooit moeite gehad om een dag bij je door te brengen. Je hebt een duidelijke structuur in de dag en bent veel met ze bezig, zowel op creatief als fysiek vlak. Er wordt veel geknutseld, gespeeld en bijna iedere dag als het weer het toelaat ga je met ze op pad. Wandelen in het bos, spelen in de speeltuin, de kinderboerderij, etc. Daarnaast ben je consequent in het bijbrengen van sociale vaardigheden.
Naast de goede opvang van onze kinderen zijn we ook erg blij met je flexibiliteit. Zijn we een keer later door het werk, dan is dat voor jou geen probleem en kunnen ze zelfs nog een vorkje meeprikken. Dat geeft heel veel rust voor 2 werkende ouders!

Kortom, we zijn erg blij met je!

Liefs Tamara, Robin & de boys
Bob Fleuren
20-07-15 21:11:18
Hey Jessica, proficiat met je prachtige site.

En wat zijn we met de neus in de boter gevallen toen we verhuisden van Breda naar Ulvenhout en onze oudste, Laurens, bij jou naar de opvang mocht. Niet alleen voelde hij zich vanaf de eerste dag heerlijk op z'n gemak in jullie huiselijke omgeving, maar er was altijd speelgoed in overvloed, volop ruimte voor creativiteit en als het even kon lekker naar buiten met z'n allen. Naast ontspanning en plezier geef je "jouw kinderen" ook op sociaal en communicatief vlak een vliegende start. Nog elke dag komen we voorbij je huis en er moet altijd gezwaaid of getoeterd worden. "Ik mis Jessica wel nog Pap" is dan een veel voorkomende en even zoveel zeggende uitspraak van Laurens. Bedankt voor alle lieve zorgen en ik wens nog veel kleine "wereldburgertjes" jouw warme en vertrouwde zorgen toe. Liefs Bob, Pamela en de boys
Monja van Baarle
16-07-15 15:26:15
Lieve Jessica, Het is al weer even geleden dat onze kinderen in de opvang
zaten, ze zitten inmiddels allemaal op de lagere school. Maar wat hebben ze
een plezier gehad bij jou en wat voelden ze zich thuis!Samen knutselen,
wandelen in de het bos, de waterglijbaan, of gewoon een troostende arm om je
heen als ze daar behoefte aan hadden. Voor ouders die nog twijfelen om hun
kinderen naar jou te brengen: Doen! Jessica is een van de liefste gastouders
hier in de omgeving! Liefs Bouke, Sil en Nouk


E-mailen
Bellen
Map
Info