Welkom bij Jessica's Kids!

"Het voelt als thuis"

Jessica's Kids staat voor kleinschalige kinderopvang, is gevestigd in Ulvenhout en wordt geleid door Jessica Koole-Willemse.

Jessica's Kids biedt hele-en halve-dag-opvang in huiselijke sfeer. De locatie is gevestigd in een groene, bosrijke omgeving en biedt plaats aan maximaal 6 kinderen, waarvan 5 in de leeftijd van ca. 12 weken tot 4 jaar oud en 1 kind van 4 jaar of ouder. Dit volgens de wettelijk bepaalde regelgeving. Heeft u te maken met onregelmatige werktijden of een wisselend rooster; ook voor flexibele opvang kunt u bij Jessica's Kids terecht. 


Oprechte aandacht voor kinderen en ouders, dat is wat Jessica's Kids u biedt. Een keuze maken voor gastouderopvang is bewust kiezen voor professionele opvang waarin uw kind alle liefde krijgt en een unieke plaats inneemt.

Door de kleinschaligheid is er volop aandacht voor ieders wensen. Dat betekent dat er flexibel met het halen en brengen kan worden omgegaan en alleen de afgenomen uren hoeven te worden betaald. Het dagprogramma sluit aan bij het ritme van het kind en wordt afgestemd met de ouders.Als onderneming voldoet Jessica's Kids aan de kwaliteitsnormen die de overheid stelt en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) onder registratienummer 927202876.

Bent u op zoek naar een gastouder voor uw kind(eren) in de regio Noord-Brabant? Wilt u meer informatie of vrijblijvend een bezoek aan de opvanglocatie brengen?
 
U bent van harte welkom!
                        
Met vriendelijke groet,


Jessica Koole-Willemse 


E-mailen
Bellen
Map
Info